+ LOGOTYP +

 Framtida Colorbox logotyp kanske? 

+ ARTISTIC MEMORIES +

Den här gjorde jag för ett tag sedan, bara på kul i InDesign då det var ett program som jag verkligen inte hade lärt mig speciellt bra. Utan man kan säga att denna "bild" blev en test på hur programmet fungerade :) Snyggt? Nej, till och med jag tycker inte att den är snygg.. Kanske lite rolig men thats it!

+ AFM +

Igår var jag på AFM (Arbetsförmedlingen) på en liten check up om vad jag har gjort de senaste veckorna efter jag varit där. Det gick förvånansvärt snabbt denna gången och jag behövde inte vänta länge på att få komma in och prata med en handläggare.
 
Det som tyvärr störde mig en hel del var att när jag frågade om någonting som heter AF Kultur Media, så kunde hon inte svara på detta då hon inte riktigt var insatt i det. Men ändå står det på hemsidan att "kontakta din arbetsförmedling" Ja? Och det var ju det jag gjorde, men inte kunde de svara på var det var utan jag fick helt enkelt rådet att gå hem och läsa på och om jag är kvalificerad för att vara med i den "gruppen". Ja, men tack så mycket för hjälpen!
 
 
- Och nej, jag var inte kvalificerad då man skulle ha en massa krav hit och dit, synd!
 

Tanken var att efter mitt besök skulle jag få gå och shoppa för pengar som jag fått av min make, men orken fanns inte riktigt till det så jag gick och handlade lite förnödenheter och sedan åkte jag hem och körde ett Breaking Bad marathon som jag även tänkte göra idag eftersom att det är så dåligt - men mysigt väder! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

+ BLOGLOVIN +

Ni får ursäkta den totalt fula länken här nedan, men den är bara till för att Bloglovin ska kunna hitta mig på deras sida :) MEN när ni nu ändå vet att jag finns där så tycker jag att ni ska följa mig och läsa min blogg varje dag ;) Det är ju bara att ladda ner deras app så missar man inte ett enda nytt inlägg bra va?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/10474103/?claim=bmm599nqrza">Följ min blogg med Bloglovin</a>
 
 
 
 
 

+ KAN MAN ÄLSKA EN HUND +

Jag skulle säga, att ja det kan man!
 
Det är inte så svårt, en hund är människans bästa vän oavsett vad andra säger! 
 
När vi skaffade Zigge, det var det bästa köpet jag och Mr.Chef har gjort tillsammans förutom våran supersköna säng från CHILLI men det hör inte hit ;) Zigge, ja han var lite utav ett impulsköp kan man säga. Jag kommer ihåg det att vi låg där i sängen och tittade på hundannonser och Mr.Chef sa "amen då ringer jag på annonsen imorgon" sagt och gjort och vi fick komma och hälsa på alla valparna hemma hos uppfödaren och de visade en som de tyckte skulle passa oss "pansar" den största frallan i hela kullen.
 
Men jag visste redan vem jag ville ha, den sistfödda "Baron" och när de gav honom till mig och jag fick hålla den lilla gräddförpackningen i min famn och när han började slicka på min hand så vart jag såld. Det var han jag skulle ha och det var han jag/vi fick! Jag ville dock ha en biege men den enda biege i kullen var redan tingad, så när vi i framtiden skaffar nummer två så får det faktiskt bli en biege. Men jag ångrar absolut ingenting för Zigge är min allra bästa vän som gör mig glad, galen, full i skratt, irriterad, fullständigt lycklig och snygg & ståtlig är han också!
 
Så ja, MAN KAN ÄLSKA EN HUND!
 
Här är han så liten och så valpig första dagarna hemma hos oss och svansen står rakt ut.
 
Här, 1 år och ca 8 månader senare så ståtlig och så grann!
 
 
 
 

+ PRESENTATION +

 
 
 
 
 
 
 
 

+ NYHETSBREV VECKA 35 +

 



Sofie G. Engdahl heter jag, är tjugofem år, bor i storstaden och är sedan Juni 2013 gift med världens bästa Mr. Chef. Tillsammans har vi världens bästa hund Franska Bulldogen Zigge som är liten typ av clown och kan göra en fullständigt galen samtidigt som att man får sig ett riktigt gott skratt! Jag har också sedan i Juni en examen i Grafisk teknik mot grafisk produktionsledare med inriktning på digitalt tryck.

Här skriver jag om saker som ger mig inspiration, min konst, familj, kärlek, grafisk design, foto, inredning, mat, bak och en massa andra funny things!

Den här bloggen är även ett projekt för att hålla min kreativitet & inspiration igång om dagarna samtidigt som jag vill försöka nå ut med det jag gillar och det jag skapar! Hoppas att ni gillar det lika mycket som jag gör!

Kärlek!

(Vill du se mina kreationer? Klicka på repspektive kategori under headern!)