27 AUGUSTI / LIVET

Antar att det inte är så många som läser min blogg längre,
och om det är det så att någon läser den lär ju ni bli glada av att jag skriver ett inlägg nu sisdådär ett halvår senare.
 
Mycket har hänt sedan december månad, mycket fantastiska saker men också få tråkiga.
 
Jag har bland annat gått och fått ett heltidsjobb på prövotid i 6 månder.
 
En utav min älskade familjemedlem har lämnat jordelivet för snart en veckan sedan, känns fortfarande ganska tungt men man kommer förmodligen över det inom en snar framtid och börjar minnas de fina stunderna man hade tillsammans.
 
Livet flyter som sagt på och jag är väldigt nöjd med min tillvaro, många pusselbitar börjar att falla på plats, även om många fortfarande ska passa in så småningom.
 
 
Jag är också fortfarande gift, har ett jobb, en hund, en man, en familj som jag älskar djupt och jag har haft 2 veckors semester i sommar.
 
Det som jag ska försöka satsa på till hösten är:
 
Körkort
Husleta
Promenader
Thédrickande
Fast anställning
 
Imorgon går jag tillbaka till jobbet efter 3 dagars "anhörighetsdagar" känns ganska bra, skönt att komma igång på något sätt iallfall även om sorgen fortfarande finns kvar. Men från och med nu så kan allting bara bli bättre!
 
 
Puss på er!
 
 
 
 



Sofie G. Engdahl heter jag, är tjugofem år, bor i storstaden och är sedan Juni 2013 gift med världens bästa Mr. Chef. Tillsammans har vi världens bästa hund Franska Bulldogen Zigge som är liten typ av clown och kan göra en fullständigt galen samtidigt som att man får sig ett riktigt gott skratt! Jag har också sedan i Juni en examen i Grafisk teknik mot grafisk produktionsledare med inriktning på digitalt tryck.

Här skriver jag om saker som ger mig inspiration, min konst, familj, kärlek, grafisk design, foto, inredning, mat, bak och en massa andra funny things!

Den här bloggen är även ett projekt för att hålla min kreativitet & inspiration igång om dagarna samtidigt som jag vill försöka nå ut med det jag gillar och det jag skapar! Hoppas att ni gillar det lika mycket som jag gör!

Kärlek!

(Vill du se mina kreationer? Klicka på repspektive kategori under headern!)