NYHETSBREV VECKA 44

 

VART TOG DAGEN VÄGEN?

Godkväll!
 
Nu är det verkligen höst och de mörkare tiderna är här. Det mörknar alldeles för fort om dagarna att man inte riktigt håller koll på vad klockan är och vipps så blev det helt plötsligt kväll. 
 
Idag har jag verkligen storstädat hela lägenheten tänkte att det kunde vara skönt innan jag och Mr. Chef åker nedåt landet för att hälsa på våra nära och kära. Eller ja snarare mina svärföräldrar och min svåger med fästmö, så det ska bli trevligt. Känns skönt att få komma bort från lägenheten i väntan på svar från olika jobbansökningar, men jag måste säga att det går verkligen trögt nu.. Det är typiskt dessa anställningar som kommer att bli tillsatta efter jul och nyår alltså nästa år. På ett sätt är det väl bra, men på ett annat inte då jag verkligen har hamnat i "jagvillintevarahemmalängre"-fasen jag vill lixom börja min karriär då man även kan börja planera in massor med annat i ens liv också - men det är väl bara att vänta snart kommer det rätta jobbet, så länge får man fila på kunskaperna eller snarare hålla igång med kunskaperna i olika designprogram. 
 
Men sitter iallafall i soffan med tända ljus som ska dofta vanilj, men tyvärr så kan jag inte helt hålla med att de gör det - alltså doftar! Köpte dessa billigt på Lagerhaus så man får väl lite vad man betalar för, men i jul ska jag kränga på mig ett par riktiga doftljus som helst ska osa kanel, ingefära, kardemumma, vanilj ---> JUL helt enkelt! :) Nån som har tips på bra doftljus för en värdig peng skriv gärna en kommentar! 
 

Doftljusen från Lagerhaus som ska dofta Vanilj.
 

PUKKA GREEN CHAI

Idag när jag och mr. chef åkte iväg och handlade på Coop Forum i Vinsta så kände jag att jag ville köpa ett grönt thé istället för det gamla vanliga earl gray som vi har här hemma. Så då hittade jag ett thé som heter Pukka green chai - perfekt för mig som älskar chaismaken och sen att grönt thé har väldigt många bra fördelar!
 
"Liksom många andra traditionella produkter har grönt te sagts kunna förebygga och lindra en del sjukdomar. En orsak skulle kunna vara att grönt te innehåller en hög halt av antioxiderande polyfenoler vilka agerar mot fria syreradikaler. Grönt te har bland annat sagts kunna underlätta viktnedgång och förebygga hjärt- och kärlsjukdomar" - wikipedia
 
 
 
 
 
 
Inte nog med det så är pukka fairtrademärkt och har en snygg förpackning!

PERFEKT HÖSTDAG

Godförmiddag!
 
Ni har väl inte glömt att ställa tillbaka klockan en timme? Jag fick lite smått panik imorse när jag insåg att klockan redan hade slagit 10.30.. Dock så lugnade jag ner mig lika snabbt när jag kom på att jag inte ställt om klockan i vardagrummet. Det är ju tur att de flesta digitala manikerna man har idag ställer om sig själva så att man slipper bli förvirrad!
 
Ni kanske har märkt att det har blivit en liten förändring här till höger ----> jag har lagt till några nya klickbara kategorier som ska göra det lättare för er att hitta i mitt "portfolio" .. vill man alltså se allt blandat så klickar man på portfolio men vill man bara se en specifik sak så klickar man alltså på repsektive kategori.. smart va? Dock så är det fortfarande lite under uppbyggnad så det kommer komma en liten förändring till så småning om :)
 
Är det nån utav er som har sett serien "work of art" som går på SVT?
Tycker att det är en bra serie för att både få inspiration, men också för att faktiskt inse att konst kan vara precis vad som helst. Det behöver inte alltid vara det mest perfekta och felfria som är det mest eftertraktade utan det kan vara det mest knasiga, trasiga, fulaste konstverket som är det bästa! Många utav deltagarna är väldigt duktiga och det bästa utav allt är ju att de tolkar "uppdragen" som de får på helt olika sätt- där inget är rätt eller fel utan var och en har ju sin tolkning av projektet. 
 
Ska snart ibäg och handla med Mr. Chef och sedan ska vi ta en liten sväng till skogen med Zigge och plocka svamp, förhoppningsvis har det kommit upp lite mer nu efter helgens regn och rusk. Så det jag vill hitta mest utav idag är det som ni kan se på bilden här nedanför!
 
 
Kram!

FREDAG!

Godkväll!
 
Idag har man gjort en del ärenden och som har avslutats med en hemmagjord hamburgare med MAX Frisco bröd, perfekt fredagsmat och enkelt att göra när man är ensam hemma. 
 
Idag har jag lämnat in min tidrapport för oktober månad, då jag har för mig att skolan har höstlov nästa vecka. Så det skulle ju vara olyckligt ifall man missade att lämna in den i tid och man blir utan pengar. Sen så åkte jag till Vällingby för att möta upp mamma och syster på en fika. Vi gick även till resebyrån för att få lite tips om en framtida resa som hela familjen ska göra (om allt går som det ska) men det blir ju inte förrän nästa år. 
 
Tog även lite kataloger för vinterns resor och min och R:s planerade smekmånadsresa. Det finns så mycket som skulle kunna vara givet resmål, vi har varit inne på Mexico bland annat. Men sen har man hört lite historier därifrån så att man börjar tänka om. Bali är vi också inne på, men vi får se vart det bär av! Det ska ju vara romantiskt, lugnt och gärna ett hotell utan barn!
 
Köpte med mig lite snusklubbor och salta patroner hem till fredagsmyset idag!
 
Sen så är jag även glad att se min bebis må så mycket bättre, man vet att han börjar bli frisk när han hämtar leksaker. Dock så vill vi inte börja latja med honom för tidigt då han fortfarande äter tabletter som kan ge biverkningar (diarée och kräkningar) och eftersom att han är en hund som ofta brukar kräkas annars så är det ju extra känsligt och man vill ju gärna att han ska få behålla den lilla mängd mat han får just nu (skonkost)
 
 
Hoppas att ni får en super fredagskv
 
 
 

GRÖNSAKER

Som vanligt så glömmer jag alltid att spara ner i webbfärger och det märks väldigt tydligt skärpning Sofie! ;) 
 

CHOCOLATE NR.2

 
 
 
 
 
 
 

LÖVBIFF MED PEPPARROTSÅS

Godkväll!
 
Har precis ätit en riktigt mumsig middag, närmare bestämt Lövbiff med pepparrotsås och till det sötpotatisklyftor.
 
 
Kanske inte allt för vanligt att äta i dagens hushåll? Det är det som är så bra när man har en man som jobbar som kock, man får upp ögonen för helt annan matlagning och sen får man ju vara med på så roliga "event" som t.ex. Året kock och träffa människorna som ligger bakom "från jord till bord" Det är viktigt att kunna bevara närproducerad mat och från gårdar där djuren mår bra!
 
Klicka på bilden för att komma till receptet (Arla.se)
 

FÄSTINGSJUKDOM

Ibland så han man så rätt, magkänslan har alldrig fel. Zigge har helt enkelt fått en fästingsjukdom, som veterinärerna inte riktigt trodde eftersom att fästingen förmodligen suttit där alldeles för kort tid, men ibland kan sjukdomen också vara i sådant tidigt skede att symptomerna inte riktigt brutit ut! 
 
Men det känns riktigt skönt i mitt mammahjärta att veta vad som är fel på honom och att han nu ska ta en antibiotikakur i 10 dagar! 
 
 

NÄR MAN HAR EN SJUK HUND..

Det kan nog vara det jobbigaste, en hund kan ju inte prata och säga hur denne mår. Utan man får känna, klämma och vara uppmärksam på förändrade beteenden. Har precis vaknat efter att ha tagit igen lite sömn, har inte sovit ordentligt på flera dagar då min finaste groda har mått så, så, så dåligt!
 
Zigge är mitt finaste jag har och är som mitt barn och det har verkligen kännts hemskt dessa dagar att inte kunna veta vad som är fel med honom, han har haft frossa, feber, dålig aptit, dricker dåligt o.s.v. Både igår och idag var vi hos veterinären, igår fick han ta blodprov och injecering av vätska under huden så att han såg ut som en dromedar.. Tempen visade 39.5 igår också vilket tyder på feber men inte så allvarligt. Idag åkte vi in på återbesök febern visade idag på 39.9 grader vilket inte alls är bra så idag fick han febernedsättande injecerat direkt. Det känns så hemskt att göra såhär mot honom, eftersom att man ser hur mycket han hatar det. Men vi vill ju bara hjälpa honom, och jag hoppas att han innerst inne förstår detta också
 
Läkarna tror att han fått nån släng utav magsjuka/virus för det antydde provsvaren från blodprovet men samtidigt så kunde de inte säga säkert förrän alla svaren har kommit tillbaka från Uppsala. Så det är väl bara vänta ut stormen och hoppas att han blir bättre om ett par dagar. Det viktiga nu är att han får i sig vätska, får vila mycket och sova en hel del.
 
Mattes älskade groda igår efter blodprov och vätskepuckel - som man kan se lite utav! Känns så himla jobbigt att se dig såhär ynklig och sjuk, nu har febern gått ner lite iallafall vad det känns som, men samtidigt så dalar febern väldigt mycket upp och ned.. Igår kväll var den bra men sen vaknar jag mitt i natten av att det kändes som om att han höll på att koka upp. 
 
 
Kram
 
 

21 OKTOBER - SJUK VOVVE

Hej!
 
Som ni kanske har märkt så har jag ändrat lite på mitt "nyhetsbrev" tycker att detta blev mycket snyggare och ser mer ut som ett tidningsuppslag. Eller vad tycker ni?
 
Idag har jag haft en bra men orolig och trött dag, som ni kanske läste så har Zigge varit dålig hela natten och hönsmamma som man är så blir man såklart orolig för sin bebis och vill ju att allt ska vara bra. Det värsta är ju när man börjar söka på olika symptomer på nätet och det kommer upp en massa olika diagnoser om nedatt leverfunktion, fästingsjukdom, mag & tarmrubbningar osv. Och det hjälper ju inte att Zigge för ca: en vecka sedan hade en fästing på sig. Så då börjar ju tankarna mala i huvudet, eller om det bara var nått han fått i sig under morgonpromenaden. Det hände lixom något igår efter jag och Mr. Chef kom hem.. han typ hyperventilerade och tandköttet blev vitt. Men sen så var han okej och han gick ut på promenad och var som vanligt. Men sen så började hans darrningar som han inte brukar ha annars och då börjar man ju bli orolig. Men vi ska avvakta lite och se hur allting går, han har fått i sig lite mat och dricka idag och vi var ute på lång promenad för att få igång magen (eftersom att jag tror att han är förstoppad, trotts morgonens diarré) - Men blir han inte bättre och börjar äta och dricka ordentligt samt gör nr.2 när vi är ute, så blir det veterinären ikväll eller imorgon såklart!
 

Men för att släppa orolighets tankarna på min lilla clown så bjuder jag på en riktigt härlig låt!
Henry Krinkle - Stay
 
 
 

RICE IN THE MAKING

Håller just nu på att koka ris till lille parveln, tänkte även mosa riset i en potatispress för att göra det så lätthanterligt som möjligt. Så vi får hoppas att Zigge kan tänka sig äta det då han är så kräsen just nu och bara står och glor på maten än att äta den. Dem säger att "frallor" är väldigt glömska av sig. Men jag måste nog säga att denne vi har glömmer knappast saker som är jobbiga t.ex. rensa öronen, äta ris (pga uppstötningar förr), klippa klor m.m. Man får oftast göra saker i smyg för att undvika en smitning eller muta med extremt mycket godis.
 
 

NYHETSBREV VECKA 43

 
 

KUDDTRYCK

 
 
 
 
Här är två kuddfodral som jag gjorde i skolan när vi hade "julpyssel" Fågeln ritade jag själv i Illustrator och som jag sedan la in i InDesign för att sedan printa ut det på ett transferpapper och till sist trycka på kudden. De blev väldigt fina! :)
 

CHOCOLATE

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CAKE WAGON

 

SVART TRUMPETSVAMP

Idag tog jag och Zigge en långpromenad i skogen så att han fick springa löst medans vi tränade på både inkallning, och lyssning. När man har en Fransk Bulldog så är det väldigt lätt att de glömmer saker, och med deras envishet så brukar det inte alltid gå som man vill eftersom att de har sin egen personlighet. Så det är många gånger man får påminna dem om vem som bestämmer och vilka regler som gäller. 
 
Men sen så är det bra träning för en själv också, att känna tilliten till sin hund att han inte sticker när han går löst att man känner sig säker på sin hund att han kommer vid ikallning och att han vet att det är du som bestämmer. Som tur är så har min lilla korv en ganska enorm separationsångest och ska hålla koll på allt och alla :) Men nog om det.
 
På promenaden idag så hittade jag även lite svart trumpetsvamp - av en slump. Zigge hade precis gjort nummer 2 och vad ser jag inte när jag ska plocka upp? Jo om inte stora fina svarta trumpetsvampar! Så nu ligger de på torkning bland vanliga trumpetsvampar.
 
 
 

SUSHI WAGOON

 

BARNVAGN NR. 2

 
 

DÅ VAR DET TISDAG

Godmorgon!
 
Då var det helt plötsligt tisdag och idag är det jobb igen som gäller. Ikväll/natt kommer maken hem igen från Växjö och jag hoppas att han kommer med bra besked att hans köksmästare har gått vidare till Finalen av Årets Kock. Det skulle ju vara så roligt ifall någon ifrån Riddersviks Gård gick vidare! 
 
Här är en bild från Semifinalen i Linköping i Fredags, trotts fruktansvärd ryggont så tog han sig igenom hela sin tillagningstid och lyckades lämna till domarna i tid. Den som gick vidare direkt till finalen var Markus Westh från The Flying Elk 
 

MONDAY IS WORKDAY

Godkväll! 
 
Ska snart ner i tvättstugan och tvätta lite, det var dock länge sedan som jag tvättade den sena tiden. Men eftersom att man inte är hemma om dagarna och jobbar så får man ta det som finns :) Idag har jag som sagt jobbat som vanligt på det vanliga stället. Fick även hoppa in i en klass 5 som gick väldigt bra, så att jag har oroat mig hela helgen över att jobba där var ganska onödigt ändå. Jag vet ju att jag kan en hel del & sen så hade jag en annan med mig i klassrummet så det gjorde väl ganska mycket också :)
 
Idag åkte mannen ner till hans hemstad Växjö där hans köksmästare ska tävla i Semifinal nummer två på tisdag i Växjös konserthus. Så vi håller tummarna för att det går hela vägen till finalen, men det är väldigt tuff konkurrens i årets uttagningar. 
 
 
Men nu är det dags att springa ner till tvättstugan!
 
 
 
 
 
Kram på er!
 

NYHETSBREV VECKA 42

 

BARNVAGNS ILLUSTRATION

Gjorde en liten barnvagns illustration i eftermiddags, tänkte att jag skulle utveckla den i dagarna också - möjligheterna är oändliga! 
 

NATURUM HÖGA KUSTEN

 
 
 
Tänkte visa er dessa trycksaker som jag och min kompis (Evelina) gjorde tillsammans under skoltiden. Vi hade fått i uppdrag att göra "trycksaker" till Naturum Höga Kusten som ligger i Örnsköldsvik och är ett utav världsarven. Tanken bakom dessa trycksaker var att locka dit fler besökare och vi hade målgruppen barn. Men eftersom att vi bor på två olika orter så blev det en utmaning att få ihop allting. Men detta är iallafall delar utav resultatet! 
 

+ LINKÖPING TO STOCKHOLM +

Då var man tillbaka i hemstaden efter en liten visit i Linköping och mitt helhelts intryck utav staden är väldigt fin. Dock är det alldeles för mycket cyklar överallt och man märkte ganska snabbt irritationen av cyklisterna när man "råkade" gå i deras körbana. Men jag har alltid gillat det här gamla mot det nya.. Jag tänkte att jag skulle dela med mig utav några bilder från staden när jag laddat över alla bilder från kameran. 
 
Tyvärr måste jag vara väldigt negativ om boendet som endast bara utstrålar "lyx" pga. namnet och location. Men efter att sovit så dåligt, haft huvudvärk varje morgon pga. kudden, haft svartmögel i duschen och sist men inte minst så fick någon städare för sig att "slänga" min nyligen omgjorda 1000:- bettskena som låg i ett glas i badrummet. Det var droppen för mig att alldrig vilja komma tillbaka till det hotellet. Jag ska dock berätta att min bettskena fick jag tur nog tillbaka när vi skulle checka ut då städaren lagt den på en städvagn, men då kan man ställa sig frågan varför de ens tog den från första början? Ska de ta allas tandborstar som står i ett dricksglas i badrummet också då? Och inredningsfreak som jag är så ska vi inte ens TALA om inredningen - hemsk! Förstår att det är ett utav Sveriges äldsta stadshotell, men ibland borde en burk med vit färg räcka. Nej tänker inte välja det hotellet om jag åker till Linköping igen & absolut INTE för det priset!
 
(google.se)
 
 
Men nog om dåliga hotell, ikväll ska jag och maken hämta hem bebis ;) som har haft lite semester med mina föräldrar på landet! Vi ska även stanna över och äta lite gott (grillat) så då tror jag att Mr.Chef blir lycklig! 
 
 
Kram på er!

+ ÅRETS KOCK SEMIFINAL IDAG! +

Godmorgon på er! Har precis vaknat och ska snart hoppa in i duschen för att vakna till lite! Robin aka mr. chef har redan gått till Linköpings konsert och konferens för att möta upp alla de andra tävlande i första semifinalen av årets kock 2014 för lite fotografering och frukost! 
 
Sedan kommer han att hoppa in i "kallköket" och sedan kommer han ut i "varmköket" vid klockan 12.00 och detta ska man kunna se på live via aretskock.se detta kan man alltså streama direkt här ifrån linköping! :) 
 
Hotellet som vi bor på heter Elite hotel och ligger på stora torget här i Linkan. Det sägs att det ska vara ett "4 stjärnit" hotell men tyvärr så kan jag inte riktigt hålla med att det är ett fyrstjärnit hotell. Nu kanske jag låter supergirig men att sova på ett hotell som har så dåligt isolerade fönster att man skulle kunna tro att det är öppet, ingrodda fläckar på golvet, inredningen är tyvärr inte lyx någonstans! Om det är nått jag inte kan klaga på så är det väl att badrummet ser väl hyffsat okej ut. Nej mycket sömn har man inte fått här!
 
 
Nu ska jag hopppa in i duschen och fixa mig i ordning innan jag ska träffa Robins chef och arbetskamrat för att gå ner och äta lite frukost som jag hoppas är bättre än rummen! ;) Uppdaterar senare!
 
 
 
Kram på er

+ ILLUSTRATOR +

Godkväll!
 
Har precis bakat av lite paj som jag tänkte ha till kvällsfikat idag. Blir en liten tarte med rårörd vaniljsås och bärkompott. Imorgon bär det av till Linkan (Linköping) ska bli roligt att få se en ny stad, har ju bara oftast åkt igenom Linköping men nu ska vi stanna där fram tills på lördag.
 
Har även i dagarna på kvällstid suttit och pillat lite i programmet Illustrator då det tyvärr kanske inte är det mest ledande programmet som man arbetar inom i den grafiska branschen utan InDesign och Photoshop är mer populära. Men jag lär mig Illustrator allt eftersom och tycket det blir roligare och roligare.. Har dock en väldigt gammal version så dagens CS5 har nog ännu mer funktioner än vad CS3 har, men man kan ändå göra snygga saker.. här gjorde jag bara en "etikett" på kul, som jag även under denna kväll har utvecklat! 
 
 
 
 
 

+ DEERORAMA +

 
 
 
"Deerorama" - 2012
 
 
 
 

+ NYHETSBREV VECKA 41 +

 
 

+ FINALLY FRIDAY +

ÅH! Då var det fredag igen, veckan har bara flugit iväg vilket jag tycker är superskönt! Idag jobbar jag sista dagen, eller ja sisa och sista det kommer nog fler dagar eftersom att det är sjukdomstider just nu.
 
Idag kanske man ska iväg på en AW med bästa kompisen ;) Men jag får se hur jag känner mig efter dagen, man vet aldrig vad den har att erbjuda då jag blivit satt med andra barn (3:or) och det kan vara en rolig utmaning.  
 
I helgen har jag mycket pågång, sådant som man inte hinner med annars. Då man har en kreativ sida så har man oftast mycket planer pågång och nya ideér som man vill utföra. Så ska se hur mycket jag hinner under helgen eftersom att helgen är kort :) Mycket ska även planeras inför Årets Kock - (packning, hundvakt, osv.) 
 
Men nu är det dags för den dagliga lunchen så att man inte går hungrig hela dagen! 
 
 
 

+ NATTLIGT PROJEKT +

Tjingeling!
 
Hur mår ni? Jag mår prima idag, även om jag är trött efter nattens bravader. Zigge började vandra 03.20 fram och tillbaka in och ut från vardagsrummet till kontoret, till sovrummet och upp i sängen och ner från sängen ut i vardagsrummet igen - med andra ord dålig i magen igen. Stackarn, man kan ju inget annat än att tycka synd om den lilla krabaten. Men till råga på allt så bestämmer han att han ska hoppa upp i sängen när jag är och torkar upp hans olycka i kontoret och vad händer? Jo det kommer ju bajs i sängen.. som tur var så var det bara lite grann på min sida precis under huvudkudden. Väckte Mr. Chef för att be honom dra täcket över huvudet eftersom att jag behövde tända nattduksbords lampan. Så detta var mitt nattliga projekt! 
 
 
Liten skrutt! Gud vad jag kan både sakna och inte sakna valptiderna.. 
 

+ TISDAG = WORKDAY = YÄJ +

Godmorgon på er!
 
Idag ska jag iväg och jobba igen då en utav ordinarie personalen är sjuk. Skulle egentligen slutat jobba igår (tisdag) men eftersom att hon blev sjuk så fick jag vara kvar :) Så det kändes väldigt kul att få stanna och få mer pengar då man får lön en månad frammåt så är man ju lite säkrad framöver ifall jobbet skulle ta slut.
 
Ni kanske har märkt att nyhetsbrevet inte kommit ut denna måndag? Det beror bara på tidsbrist, men nästa måndag är nyhetsbrevet tillbaka med lite nytt innehåll! :) 
 
 
Men nu måste jag som vanligt slänga i mig lite lunch och fixa det sista innan jag drar till jobbet, det positiva är att det ligger ca 5 minuter härifrån. Så kan gå hemifrån 5 minuter innan jag ska börja för då kommer jag exakt klockan 11. Så det är ju ganska skönt! - Billigt blir det ju också när man inte behöver köpa busskort osv. för att ta sig till jobbet. Bara det är en ganska stor utgift när man bor i storstockholm och är arbetslös.
 
 
Tjingeling!

+ (FÖRRA) ÅRETS KOCK +

1 Oktober har idag öppnat dörren till ytterligare en kyligare månad & nu är det bara 10 dagar kvar tills jag och Mr. SousChef åker ner till Linköping för att han ska tävla i Semifinalen av Årets kock. Förra året var vi i Jönköping i Elmia och medans han tävlade så fick jag "mingla" runt med kockeliten (Stefano Catenatcci, Markus Aujalay, Tommy Myllimäki med flera) - En riktigt kul upplevelse! Så nu är det dags igen och denna gång hoppas vi att det går HELA vägen fram! 
 
Under förra årets kock så ställde många företag ut sina produkter här - potatis
 
 
 
 
 
 
fokuserad kille..
 
Uppläggning av rätten inför domarnas smaktest
 
Domarna utvärderar Mr.Chefs rätt och ger poäng..
 
Jag längtar faktiskt väldigt mycket till detta event, även om det var en lååång dag förra gången och att man hade en make som adrenalinet pumpade alldeles för mycket på så är det något man alldrig kommer att glömma. Så 11 Oktober är det alltså dags igen!
 



Sofie G. Engdahl heter jag, är tjugofem år, bor i storstaden och är sedan Juni 2013 gift med världens bästa Mr. Chef. Tillsammans har vi världens bästa hund Franska Bulldogen Zigge som är liten typ av clown och kan göra en fullständigt galen samtidigt som att man får sig ett riktigt gott skratt! Jag har också sedan i Juni en examen i Grafisk teknik mot grafisk produktionsledare med inriktning på digitalt tryck.

Här skriver jag om saker som ger mig inspiration, min konst, familj, kärlek, grafisk design, foto, inredning, mat, bak och en massa andra funny things!

Den här bloggen är även ett projekt för att hålla min kreativitet & inspiration igång om dagarna samtidigt som jag vill försöka nå ut med det jag gillar och det jag skapar! Hoppas att ni gillar det lika mycket som jag gör!

Kärlek!

(Vill du se mina kreationer? Klicka på repspektive kategori under headern!)